Mene sisältöön
Saat nyt -20% kaikista normaalihintaisista tuotteistamme. Tervetuloa tekemään häikäiseviä ostoksia!
Saat nyt -20% kaikista normaalihintaisista tuotteistamme. Tervetuloa tekemään häikäiseviä ostoksia!
Valaisintrendit 2021: musta, puu ja äly! Osa 1

Valaisintrendit 2021: musta, puu ja äly! Osa 1

Valaistus on edullisin ja näyttävin sisustustapa sekä itsestäänselvästi tärkeä elementti kun puhutaan meidän suomalaisten asuinviihtyvyydestä.

Uuden vuoden kunniaksi esittelemme muutaman rakastamamme valaisintrendin:

Trendi 1: Älyvalaisimet: langatonta latausta, ilmanvaihtoa ja musiikkia!

Pöytävalaisin Ceres 7290, valkoinen

Laadukas ja tyylikäs valaisin voi olla muutakin, kuin pelkkä valaisin. Älyvalaisin on parhaimmillaan tarpeellinen käyttöesine.

Voi olla tuttu tilanne sinullekin, että puhelimesi akun latausta on jäljellä muutama vaivainen prosentti, etkä löydä laturia mistään. Ja kun se laturi vihdoin löytyy niin pitäisi löytää lattian rajasta myös vapaa pistorasia.

Monet pöytä- ja seinävalaisimet ratkaisevat tämän arjen ongelman tarjoamalla langattoman latausmahdollisuuden. Lasket vain laitteen valaisimen lataustelakalle ja lataus alkaa.

Pöytävalaisin Ceres 7290, valkoinen

Valoa ja tuulenvirettä

Kattovalaisin/tuuletin Himalaya 7120, valkoinen

Tuuletinvalaisin on myös upea esimerkki tarpeellisesta älyvalaisimesta. Saat samasta lähteestä valoa ja viilennystä – tai jopa lämmintä ilmaa silloin kun sitä kaipaat.

Parhaimmillaan tällaisen valaisimen tuuletin on tehokas, mutta hiljainen ja sopii siksi mainiosti esimerkiksi makuuhuoneeseen. Laadukkaan tuulettimen tehot riittävät tuulettamaan suurempaakin tilaa kuten toimistoa, keittiötä tai olohuonetta. Voit ohjata tuulettimen ilmankierron suuntaa kaukosäätimellä tai puhelimeen asennettavalla applikaatiolla.

Kattovalaisin/tuuletin Himalaya 7120, musta

Rytmitettyä valoa

Kaiutinvalaisin Wazowsky 3696, valkoinen

Entäs sitten hauska, ulkotiloihin soveltuva valaisimen ja bluetooth-kaiuttimen yhdistelmä pihalle tai terassille tunnelmaa luomaan? Kaukosäätimellä ohjattavissa versioissa voit vaihtaa esimerkiksi valon väriä tai säätää musiikin voimakkuutta.

Kaiutinvalaisin Wazowsky 3696, valkoinen

Tutustu älykkäisiin valaisinratkaisuihimme

 

Edellinen artikkeli Valaisintrendit 2021: musta, puu ja äly! Osa 2