Mene sisältöön
Saat nyt -20% kaikista normaalihintaisista tuotteistamme. Tervetuloa tekemään häikäiseviä ostoksia!
Talviale -20% kaikista normaalihintaisista tuotteista. Tervetuloa tekemään häikäiseviä ostoksia!

Tietoa meistä

Lightbox.fi on hämeenlinnalaisen Koti-In Oy:n valaisinverkkokauppa. Persoonallisen valikoiman takana on muotoilija, sisustussuunnittelija Jesse Kakkola, jolla on lähes kahdenkymmenen vuoden kokemus kotien ja julkitilojen valaistuksesta. 

Tuomme osan valaisimista itse maahan - Jesse kiertää kansainväliset messut tarkkaan löytääkseen tarjolle hinta-laatusuhteeltaan hyviä ja muotoilultaan kiinnostavia valaisimia. Monia malleja on myös käytetty hänen suunnittelukohteissaan - niin yksityiskodeissa kuin esimeriksi kahviloissa ja ravintoloissa. 

Suunnittelija Jesse Kakkola

Verkkokaupasta meillä on yli kymmenen vuoden kokemus Koti.in SHOP -kauppiaina. Moni sisustuksen ystävä tuntee yrityksemme laadukkaista kodinkoneista, kuten Smegin retrojääkaapeista ja Savon liesikuvuista. Meille on tärkeää, että asiakas saa palvelua ja tilaukset hoidetaan moitteettomasti. 

Lightbox.fi on syntynyt Koti.in SHOPin pohjalta, sillä huomasimme kuinka suuri tarve on saada kotimaan markkinoille uusia ja inspiroivia valaisintyylejä ja -mallistoja. Meistä on upeaa tuoda maailmalta löydetyt herkut vihdoin suomalaisen kuluttajan ulottuville - perinteisempiä suosikkeja unohtamatta.

Lightbox.fi-verkkokaupassa tuotteiden myyjänä toimii Koti-In Oy, joka on Jesse Kakkolan vuonna 1999 perustama sisustusalan yritys. Verkkokaupan tuotteiden lisäksi tarjoamme mm. valaistus- ja sisustussuunnittelua sekä käsin tehdyt unkarilaiset Patinas-tyylivalaisimet.

Koti.in logo AA logo