Yleistä verkkokaupasta


Verkkokaupan tuotteita myy Koti-In Oy, y-tunnus 0707278-7. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Manner-Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron (24%). Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.


Tilaaminen


Tuotteet tilataan pääsääntöisesti Internetin välityksellä osoitteesta www.lightbox.fi ostoskorin kautta. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.


Toimitustavat ja toimitusaika


Lightbox.fi-verkkokaupan tuotteet toimitetaan pääsääntöisesti Postin tai Matkahuollon noutopisteeseen, joka on lähimpänä toimitusosoitetta. Toimitustapa riippuu tilatusta tuotteesta, ja mikäli samassa tilauksessa on useampia valaisimia tai muita tuotteita, ne voivat tulla eri lähetyksissä ja jopa eri toimipisteisiin. Toistaiseksi noutopisteen valintamahdollisuutta ei ole.

Mikäli kotiintoimitus on ainoa mahdollinen toimitustapa esimerkiksi tuotteen suuren koon takia, toimitetaan tuote kotiovelle. Tällöin kuljetusliike ottaa yhteyttä asiakkaaseen etukäteen, jotta toimitusaika voidaan sopia.

 Arvioitu toimitusaika on mainittu tuotekortilla. Mikäli toimitusaika jostain syystä on normaalia pidempi, ilmoitamme siitä viipymättä.


Lasku tai osamaksu


Paytrailin maksupaneelissa on mahdollista valita tilauksen maksutavaksi myös Collector lasku tai osamaksu, jolloin maksu tapahtuu vasta toimituksen jälkeen. Lisätietoa Collectorista löydät täältä.


Verkkomaksu, korttimaksut


Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. 

Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavien pankkien verkkomaksulla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Ålandsbanken, Handelsbanken, S-Pankki, Aktia, POP Pankki, Säästöpankki, Oma Säästöpankki.

Luottokorttimaksut: Diner's Club International, JCB, Visa, MasterCard, American Express.Maksupalvelutarjoaja


Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.


Paytrail Oyj

y-tunnus: 2122839-7

Innova 2

Lutakonaukio 7

40100 Jyväskylä

Puhelin: 0207 181830

www.paytrail.com


Verkkopankit


Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.Ennakkolasku


Voit maksaa tuotteet myös ennakkoon tavallisella laskulla. Lähetämme laskun pdf-muodossa sähköpostiisi, ja kun suoritus näkyy tilillämme, lähetämme tuotteet postitse. Voimme myös lähettää paperilaskun postitse.