Kattovalaisin Golden Sun Mattamusta/kulta, 55cm, 60W (E27)
Kattovalaisin Golden Sun Mattamusta/kulta, 55cm, 60W (E27) Kattovalaisin Golden Sun Mattamusta/kulta, 55cm, 60W (E27) Kattovalaisin Golden Sun Mattamusta/kulta, 55cm, 60W (E27)
Vandeheg

Kattovalaisin Golden Sun Mattamusta/kulta, 55cm, 60W (E27)

Tuotenumero VANDEHEG165908

Golden Sun kattovalaisin on modernin sisustuksen luottokumppani. Tyylikäs, ajaton ja tunnelmallinen. Tilaa kaveriksi jalka- tai pöytälamppu!

269,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 10 - 15 työpäivää

Vandeheg on oikea valinta valaistukseen, kun olet innostunut Loft, Industrial tai Steampunk -tyylisuunnista, tai haluat muuten vain hieman särmää sisustukseesi. 

Golden Sun -riippuvalaisin

Todella upean tunnelman luova valaisin - kaikki valo heijastuu valaisimen kuvusta, itse lamppu on metallikuvun takana piilossa.


  • Viimeistely: karhea mattamusta, sisältä kulta
  • Halkaisija: 55 cm
  • Korkeus: 60-130 cm
  • Teho: 60 W
  • Lampun kanta: E27, toimitukseen ei sisälly lamppua
  • Jännite: 230 V
  • Paino 3,1 kg


  Hollantilaisten Vandeheg-valaisinten suunnittelua on yli viidenkymmenen vuoden ajan ohjannut sen perustajan Geurt van de Hegin näkemys; on tarjottava ainutlaatuinen valikoima upeita valaisimia monessa eri tyylissä ja hintaluokassa. 

Olemme tuoneet Vandehegia Suomeen vuodesta 2010, ja olemme saaneet asiakkailtamme kiitosta sen erinomaisesta hinta-laatusuhteesta sekä monipuolisesta ja monikäyttöisestä valikoimasta.

Lightbox.fi-verkkokaupan perustaja ja sisustussuunnittelija Jesse Kakkola suosii Vandehegia paitsi yksityiskodeissa, myös kahvila- ja ravintolaympäristöissä sekä muissa julkitiloissa. Vandeheg tuo räyhäkkyyttä myös toimiston tai muun työtilan valaistukseen!
 


Arvostelut 0 arvostelua