Kattovalaisin Membrane musta/kupari ilman varjostinta 9 x 200 cm (E27) - 4 kpl PAKETTI
Kattovalaisin Membrane musta/kupari ilman varjostinta 9 x 200 cm (E27) - 4 kpl PAKETTI Kattovalaisin Membrane musta/kupari ilman varjostinta 9 x 200 cm (E27) - 4 kpl PAKETTI
Vandeheg

Kattovalaisin Membrane musta/kupari ilman varjostinta 9 x 200 cm (E27) - 4 kpl PAKETTI

Tuotenumero VANDEHEG116708-4

Loft-tyyliä etsivälle hollantilaisen Vandehegin industrial-henkiset valaisimet ovat todellinen löytö. Persoonalliset ja valaisimet suoraan maahantuojalta!

275,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 10 - 15 työpäivää

Vandeheg on oikea valinta valaistukseen, kun olet innostunut Loft, Industrial tai Steampunk -tyylisuunnista, tai haluat muuten vain hieman särmää sisustukseesi. 

Membrane-valaisin on sisustajalle hauska ja erikoinen löytö. Steampunk-henkinen valaisin muuttaa ilmettä sen mukaan, millainen polttimo valitaan. Yhdistelemällä useampi valaisin kuten kuvassa saadaan näyttävä kattovalaisin. 

4 VALAISIMEN PAKETTI - POLTTIMOT EIVÄT SISÄLLY HINTAANHollantilaisten Vandeheg-valaisinten suunnittelua on yli viidenkymmenen vuoden ajan ohjannut sen perustajan Geurt van de Hegin näkemys; on tarjottava ainutlaatuinen valikoima upeita valaisimia monessa eri tyylissä ja hintaluokassa. 

Olemme tuoneet Vandehegia Suomeen vuodesta 2010, ja olemme saaneet asiakkailtamme kiitosta sen erinomaisesta hinta-laatusuhteesta sekä monipuolisesta ja monikäyttöisestä valikoimasta.

Lightbox.fi-verkkokaupan perustaja ja sisustussuunnittelija Jesse Kakkola suosii Vandehegia paitsi yksityiskodeissa, myös kahvila- ja ravintolaympäristöissä sekä muissa julkitiloissa. Vandeheg tuo räyhäkkyyttä myös toimiston tai muun työtilan valaistukseen!
 


Arvostelut 0 arvostelua