Kattovalaisin Thor Raw Nickel Large Nikkeli, 70cm, 60W (E27)
Kattovalaisin Thor Raw Nickel Large Nikkeli, 70cm, 60W (E27)
Vandeheg

Kattovalaisin Thor Raw Nickel Large Nikkeli, 70cm, 60W (E27)

Tuotenumero VANDEHEG131310

Loft-tyyliä etsivälle hollantilaisen Vandehegin industrial-henkiset valaisimet ovat todellinen löytö. Persoonalliset ja valaisimet suoraan maahantuojalta!

1 290,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 10 - 15 työpäivää

Vandeheg on oikea valinta valaistukseen, kun olet innostunut Loft, Industrial tai Steampunk -tyylisuunnista, tai haluat muuten vain hieman särmää sisustukseesi. 


Vandeheg Thor Raw Nickel Large -riippuvalaisin on valmistettu nikkelistä. Uskomattoman jykevä valaisin vaatii tukevan kattorakenteen sekä rouhean ympäristön. Tarkistathan, että katto kestää ripustuksen!


  • Paino n. 20kg
  • Halkaisija: 70 cm, korkeus max 200cm
  • Teho: 60 W
  • Lampun kanta: E27
  • Jännite: 230 V


  Hollantilaisten Vandeheg-valaisinten suunnittelua on yli viidenkymmenen vuoden ajan ohjannut sen perustajan Geurt van de Hegin näkemys; on tarjottava ainutlaatuinen valikoima upeita valaisimia monessa eri tyylissä ja hintaluokassa. 

Olemme tuoneet Vandehegia Suomeen vuodesta 2010, ja olemme saaneet asiakkailtamme kiitosta sen erinomaisesta hinta-laatusuhteesta sekä monipuolisesta ja monikäyttöisestä valikoimasta.

Lightbox.fi-verkkokaupan perustaja ja sisustussuunnittelija Jesse Kakkola suosii Vandehegia paitsi yksityiskodeissa, myös kahvila- ja ravintolaympäristöissä sekä muissa julkitiloissa. Vandeheg tuo räyhäkkyyttä myös toimiston tai muun työtilan valaistukseen!
 


Pituus:
200 cm
Leveys:
70 cm
Paino:
20 kg
Arvostelut 0 arvostelua